URGENT- E nevoie de fermieri in Danemarca!!! US Travel

In jos

URGENT- E nevoie de fermieri in Danemarca!!! US Travel

Mesaj  US_Travel la data de Vin Ian 29, 2010 11:21 pm

Buna ziua,
Sunt de la compania de Work and Travel - US Travel din Iasi.
Avem nevoie urgenta de studenti (fete si baieti) dispusi sa mearga pentru o perioada de 1 an in Danemarca pentru INTERNSHIP.
Cei interesati ma pot contacta la numarul 0771.455.061 sau ma pot gasi in Iasi, Str. Toma Cosma Nr.5, Parter, Cam. 16 - langa corpul D al Univ. Cuza (Fac. de Sport).
Iata dealiile programului:
FERMIER DANEMARCA
Pentru a putea participa la program trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii de baza:

-sa fii student sau masterand Agronomie,
-sa stii sa vorbesti limba engleza la nivel cel putin conversational,
-sa poti pleca in Danemarca imediat ,pe cel putin un an de zile.

Daca indeplinesti aceaste conditii, urmatorul pas este sa completezi formularul atasat acestui mail si sa il trimiti pe adresa office.iasi@ustravel.ro pentru a avea datele necesare despre tine. Pentru a lucra la ferma in DANEMARCA nu este nevoie de experienta, ci doar de disponibilitatea de a invata la locul de munca.

Locurile de munca sunt la ferme din Danemarca si sunt asigurate de firma colaboratoare din Danemarca.Munca la o ferma de animale consta in intretinerea animalelor, administrare medicamente, insamantari, poate si putina munca agricola. Se acorda diploma de practica intrucat programul este destinat mai ales celor care vor sa faca practica la o ferma. Se ofera un salar de approx 1200 euro/luna la 37h/sapamana lucrate. Orele suplimentare se platesc intre 10 si 12 euro.Trebuie suportat costul avionului iar de la aeroport veti fi luati de un reprezentant sau de cineva din partea fermei. Timpul minim al contractului este de 1 an iar maxim este de 1.5 ani.

Comisionul nostru este de 1300 Ron, aceasta taxa se plateste in momentul cand suntem anuntati de partenerii din Danemarca ca v-au acceptat si ne trimit contractul d-voastra de munca.

Mentionez ca nu exita alte taxe sau comisioane ce trebuie platite de tine catre agentia US Travel dupa plecarea in Danemarca.

Pentru participarea in program vei avea nevoie de urmatoarele documente:

- copie BI

- copie pasaport

- cazier, tradus in engleza sau greaca si legalizat

- certificat medical de la medicul de familie, care sa dovedeasca faptul ca esti clinic sanatos si apt de munca

Aceste documente se vor aduce inainte de plecarea in Danemarca la sediul nostru sau se pot trimite prin curier sau prin posta pentru aplicantii care nu sunt din Iasi.

Atasat vei gasi un formular. Te rog sa completezi formularul si sa il trimiti prin e-mail sau sa vii personal cu el la sediul nostru din Iasi
Daca mai ai intrebari sau doresti mai multe detalii referitoare la acest program nu ezita sa ne contactezi: office.iasi@ustravel.ro .
sau la tel: 0332 428102 sau 0771455061.

US_Travel
Boboc
Boboc

Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum